Folkan restaurang & café

Öppettider: Måndag - Fredag 11 - 16

Ersboda Folkets Hus har under April, Maj och Juni levererat matlådor till seniorer. Behovet har varit och är fortfarande stort. Våra matlådor har varit kraftigt subventionerade och även väldigt uppskattade. Nu har vi kommit in i ett läge då vi tyvärr måste pausa leveransen av dessa matlådor. Vi har som många andra drabbats hårt av covid-19 pandemin och behöver spara hårt dom kommande månaderna. Vi hoppas kunna återuppta leverans av matlådor till seniorer senare under hösten. Håll er uppdaterade på vår hemsida och sociala medier.


Här dricker du ditt kaffe eller te till det hembakade brödet. Du kan även beställa sallad och lättluncher (att ta med om du så vill), smörgåstårtor och bakverk. Till din konferens eller ditt möte kan vi ordna den lilla extra kryddan för deltagarna. Ni kan även avrunda dagen med en utsökt middag och ett gott vin om så önskas. 

Öppettider

Måndag - Fredag 11 - 16
Samt öppet vid enskilda evenemang.

Kontakt

Telefon: 090-18 00 02 
E-mail: cafe@ersbodafolketshus.se

Jag som ansvarar för restaurangen/caféet heter Maria. Ring mig om du vill ha en läcker smörgåstårta till fredagsfikat eller ta med hem till familjen! Som konferensgäst är det oss du kontaktar när det gäller förtäring.