Bob Hund Live (SLUTSÅLT!)

26 Oct , Valhall - Konsert

Ersboda Folkets Hus presenterar stolt en konsertkväll med legendariska Bob Hund! 

Köp biljett

FÖRKÖP SLUTSÅLT! Vi släpper ett väldigt begränsat antal biljetter i dörren kl 19:00

OBS! Insläpp 19:00, konsertstart 22:00

Bob Hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. De senaste tre åren har Bob Hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda.

Vi är otroligt stolta att dom har valt att lägga sin konsert på Ersboda Folkets Hus när dom kommer till Umeå!

De har auktionerat ut sina instrument och lånat utrusning av sina fans, spelat live till stumfilm, satt upp såväl egna operor som festivaler och mycket annat. Under 2018 tog bandet det hela ett steg till och tog över Malmö Lives konserthus för ett år långt extravaganza. Under 12 månader satte bandet upp en rad olika konserter och presenterade en massiv utställning i huset kurerad av Martin Kann.

Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.

DJ i Restaurangen: Duschpalatset
Åldersgräns: 18 år

I samarbete med Sensus