Livestreamat Panelsamtal - Tema inkludering

12 maj , Online - Övrigt

Ersboda Folkets Hus bjuder nu in till en serie livestreamade föreläsningar och panelsamtal! Temat är inkludering och vi kommer under 3 tillfällen få ta del av väldigt intressanta panelsamtal & föreläsningar med olika inriktningar.

Köp biljett Gratis

Allt sänds live via vår Facebooksida och du kommer ha möjlighet att ställa frågor i chatten efter varje samtal. Du kommer hitta länk i eventet, på vår facebooksida och på vår hemsida.

---

Under detta panelsamtal samtalar vi om musikbransch och inkluderande musikverksamhet tillsammans med lokala producentteamet MÄJEB. Här spinner vi bland annat vidare på den tysta kunskapen i musikbranschen, hur förutsättningar ser ut för dagens unga producenter jämfört med förr och vilka aktuella musiksatsningar för unga som är på gång. MÄJEB har medlemmar som jobbat med ett flertal artister lokalt och internationellt. Dom beskriver sig själva som mångsidiga då de jobbar genreöverskridande med sina produktioner och samarbeten. Stor vikt läggs på att skapa en bra stämning och jobba metodiskt med artisterna som dom samarbetar med.

MÄJEB bedriver samarbete med Umeå Kommun och Vuxenskolan genom musikverksamhet som riktar sig till unga up and coming artister och producenter.