Joel Alme Live (Obs! Nytt datum 27 Feb)

27 feb , Valhall - Konsert

OBS! Nytt datum är 27 Feb 2021. Köpta biljetter gäller. Om man inte kan eller vill gå det nya datumet så får man tillbaka pengarna.
 
För återköp, kontakta Tickster.
 
support@tickster.com
0771-47 70 70
 
Övriga frågor kontakta info@ersbodafolketshus.se

 

Köp biljett 300 kr

Under sommaren 2020 följer Joel Alme med som special guest på Lars Winnerbäcks sommarturné. Direkt efteråt så kommer han till Ersboda Folkets Hus!

VIKTIG INFO!

Det finns 2 biljetter
Early Bird 200 kr (begränsat antal)
Ordinarie 300 kr

SCHEMA

19:00 Vi öppnar vår restaurang & bar / DJ i baren
21:00 Support Venerna spelar inne i restaurangen
22:00 Joel Alme Live inne på stora scenen
00:00 Vi stänger

Joel Almes nya album ”Bort bort bort” är en fortsättning på ”Flyktligan" som släpptes 2015 och som fick ett enormt fint mottagande med hyllningar från kritikerkåren, utsålda spelningar och Grammisnomineringar.

Efter framgångarna med förra skivan – som var en släktkrönika om ämnen som missbruk, uppväxt och klass – slutade han att göra musik. Det tog två år att komma tillbaka och hitta glädjen igen. Joel har under tiden bland annat besökt fängelser och spelat tillsammans med interner. Samtidigt har han funderat vidare kring vad det destruktiva gör med en och vad det innebär att vara en av överlevarna och inte den som gick under. Idag nästan fem år senare levererar han sitt mest personliga album hittills.

Nya skivan mötte lyssnarna i början av oktober och kritikerna hyllar albumet. Bland annat skriver Aftonbladet att "...det råder ingen som helst tvekan. 'Sopan från Linné' har gjort ett av årets svenska album" och delar ut toppbetyget 4 av 5. Musiktidningen Sonic håller med. "Vi talar om ett av årets bästa album" och ger det 9 av 10.