Doug Seegers (INSTÄLLT! NYTT DATUM KOMMER!)

21 aug , Valhall - Konsert

Doug Seegers konsert på Ersboda Folkets Hus flyttas till nytt datum

Pris 300 kr

Evenemanget kommer flyttas till nytt datum under 2021. Besked kommer så fort vi vet.

Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Om man inte vill eller kan gå det nya datumet så får man tillbaka pengarna för sin köpta biljett. För återköp, kontakta Tickster.

support@tickster.com
0771-47 70 70

Övriga frågor och info maila oss på info@ersbodafolketshus.se

Vi är fantastiskt glada över att kunna presentera en intim konsertkväll med Doug Seegers den 21 Augusti på Ersboda Folkets Hus. 

Vill du äta middag innan konserten? Boka då bord på 090-180002, vi har 60 platser.

Restaurang/Bar öppnar 17:00
Konsert ca 20:00
Vi stänger restaurang/bar 00:00

Doug Seegers har en helt egen speciell plats i svenskens hjärta. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt så har han som få "svenska" artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.

Musik som känns och berör, musik som är viktig för Doug. I goda tider såväl som i de tuffa perioderna av Dougs liv har musiken varit en konstant, en källa till tröst, glädje och hopp. När inget annat i livet har fungerat har musiken i alla fall funnits där. Han må ha varit hemlös och pantsatt alla sina ägodelar. Utom gitarren. För med hjälp av gitarren och sin har han alltid kunnat uttrycka sig och ibland till och med försörja sig. Som gatumusiker eller som nu som framgångsrik, turnerande artist.

Lika viktig som musiken är och har varit för Doug Seegers, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Medmänsklighet. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Det har snart gått sex år sedan svenska folket för första gången mötte Doug Seegers i Jills Veranda. Sex omtumlande år med skivinspelningar, turnéer, TV-shower och bokutgivning. Sex år som med eftertryck visat att Seegers när så mycket mer än en "one hit wonder".

Doug Seegers historia har berättats många gånger. I intervjuer och artiklar har vi serverats Askunge-sagan. Och visst är det en fantastisk historia som tål att berättas, om och om igen, för vem älskar inte en sann, gripande berättelse som till och med har ett lyckligt slut?

Men Doug Seegers själv betraktar inte den stora omvälvningen i livet för för fem år sedan som ett slut utan början på något nytt. En ny fas i livet där nykterhet har ersatt missbruk, där han istället för att sova under broarna har ett eget hus och där en destruktiv livsstil har ersatts av återhämtning och försoning. Och där Dougs kreativitet för första gången får möjlighet att blomma ut.

I våras släpptes hans tredje album med i huvudsak originalmaterial. "A Story I Got To Tell" spelades in i Hollywood i klassiska United Recordings, studio B, med den mästerlige Joe Henry som producent och med en handfull utsökta, handplockade musiker i bandet. Plattan har hyllats unisont av kritiker och publik världen över.