Barnteater: Lyssnaren

14 okt , Valhall - Teater, Bibblans program

Ett scenkonstverk av Skuggteatern där barnen får hörlurar för att lyssna på föreställningen som spelas upp framför dem. Passar barn i förskoleålder, cirka 4-6 år.
 
Hugo har slutat prata. En dag tog orden bara slut. Det var inget särskilt som hände bara en tystnad som infann sig. Fröknarna på förskolan oroar sig. Föräldrarna oroar sig. Men inte Hugo. Han oroar sig inte, han har inte tid. För han har börjat lyssna …

Pris Gratis, begränsat antal platser

Publiken får följa med på en resa genom tiden och träffa Hugo, som förlorade förmågan att prata varje gång han kom till förskolan. I stället började han utforska varje ljud noga, och upptäckte nya, egna världar. Det här är en berättelse om tystnad, om stora universum i små ljud, och om att till slut bryta tystnaden.

I Skuggteaterns föreställning Lyssnaren får barnpubliken hörlurar och lyssnar på föreställningen som spelas upp framför dem. I ett tält som byggs upp på scenen skapar skådespelarna ljud och pratar in i mikrofoner, fullt synliga för barnen. 

Medverkande: Karin Malmberg och Magnus Nilsson-Mäki

Tillgänglighet: publiken ska kunna se, höra, ha på sig hörlurar, och sitta ned på golvet i 30 minuter.

14 oktober kl. 15. Gratis inträde, begränsat antal platser. Föranmälan från 7 oktober. Maila ersbodabiblioteket@umea.se eller ring 090 - 16 45 38 för att boka plats.