David Attenborough: A Life on Our Planet inkl. Q&A

David Attenborough: A Life on Our Planet inkl. Q&A

David Attenborough: A Life On Our Planet är ärlig, avslöjande och angelägen, det är en kraftfullt förstahandsrapport om mänsklighetens påverkan på naturen och ett budskap om hopp för framtida generationer.

Under sina 94 år har David Attenborough besökt alla kontinenter och dokumenterat den levande världen i all dess mångfald och rikedom. Nu reflekterar han över de avgörande händelserna i sitt liv som naturutforskare – och de förödande förändringar han har bevittnat. Den berömde brittiske naturforskaren Sir David Attenborough har en TV-karriär som sträcker sig över sex decennier. Han har besökt alla kontinenter, utforskat de mest vilda platserna på vår planet och förmedlad naturens under till en världspublik genom sina banbrytande naturprogram. Bland hans satsningar märks: Life on Earth, Planet Earth och nyligen Netflix-dokumentärserien Our Planet.

Premiärpubliken på bio får även uppleva ett exklusivt samtal mellan David Attenborough och Michael Palin. Attenborough och Palin delar en passion för att utforska vår fascinerande planet och har båda en djup önskan om att den ska skyddas för kommande generationer.

Dokumentären är skapad av de prisbelönta naturhistoriska filmskaparna Silverback Films och den globala organisationen WWF, regisserad av Alastair Fothergill, Jonnie Hughes och Keith Scholey.

FILMEN ÄR UPPDELAD I TVÅ DELAR:

Del 1: Dokumentären David Attenborough: A life On Our Planet, 1 timme och 30 minuter.

Del 2: Q&A med Sir David Attenborough, som intervjuas av Michael Palin, ca 40 minuter. Obs! Engelsk text på Q&A.

KÖP ONLINE
Datum 7 oktober
Tid 19:00
Speltid 1h 30min + 40min intervju
Åldersgräns Barntillåten
Pris 80 kr